Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Βικτωρία Ταγκούλη: V for Victoria

Δελτίο Τύπου 

Βικτωρία Ταγκούλη

'V for Victoria'

Η ανατρεπτική μουσικοθεατρική παράσταση επαναλαμβάνεται!

Θέατρο Δεκατέσσερα
Πέμπτες 6, 13, 20 & 27 Φεβρουαρίου, ώρα 9.15 μ.μ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ανατρεπτικής μουσικοθεατρικής παράστασης 

«V for Victoria» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Δεκέμβριο, η Βικτωρία Ταγκούλη επανέρχεται με νέο κύκλο παραστάσεων στο θέατρο Δεκατέσσερα, όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου (6, 13, 20 & 27)!

Στην παράσταση «V for Victoria» η Βικτωρία Ταγκούλη ξανασυστήνεται στο κοινό, περικλείοντας τη χιουμοριστική, σκαμπρόζικη, αλλά και τρυφερή ματιά της πάνω στα πράγματα.

Πετάει τις μάσκες και τις ταμπέλες του παρελθόντος, λέει ό,τι ακριβώς πιστεύει, βγάζει το δικό της, αστεία τραγικό και τραγικά αστείο μανιφέστο για τη ζωή, τον έρωτα, τις κοινωνικές συμβάσεις, τις μόδες της εποχής και ελπίζει ότι δεν είναι μόνη, ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο: Ναι, θέλω να ζω με πάθος! Ναι, θυμώνω και το λέω! Ναι, αγαπάω και το δείχνω!

«V for Victoria» σημαίνει ότι η Βικτωρία Ταγκούλη θέλει να αναζητήσει όλα τα … κοινά που έχει με το …κοινό της. Και να τα γιορτάσει τραγουδώντας, γελώντας, δακρύζοντας και παίζοντας! 

Μέσα από πειραγμένα τραγούδια των Beyoncé, Kate Bush κ.ά, εμβληματικά κομμάτια από αγαπημένα μιούζικαλ, αλλά και πολλές ερμηνείες - έκπληξη από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο και φυσικά τον καταλυτικό ρόλο του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου στη θέση του ετοιμοπόλεμου πιανίστα, αυτή η παράσταση υπόσχεται να μας κάνει να δούμε με χιούμορ και αλήθεια τις φανερές και πιο απόκρυφες πτυχές της ζωής μας.

«Σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, δεν θα χρειαζόταν να λέμε τίποτα. Τα σώματά μας θα ήταν απαλλαγμένα από ρούχα, ταμπού και οδηγίες χρήσεως»

Κείμενα: Αστερόπη Λαζαρίδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σαχίνης

Θέατρο Δεκατέσσερα 
Καλλιρρόης 10 Αθήνα
Τηλ. 693 219 5393

Πέμπτες 6, 13, 20 & 27 Φεβρουαρίου , ώρα 21:15

Εισιτήρια
12 € (κανονικό), 8 € (μειωμένο), 5 € (ατέλεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: