Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Lower Cut - Ocean





Οι Lower Cut κυκλοφορούν το δεύτερο τους album, με τίτλο “Ocean”, και ανακοινώνουν την οριστική παύση της λειτουργίας της μπάντας. Η μπάντα έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 EP’s και μία ολοκληρωμένη δουλειά (“Off my Head”, 2014, Puzzlemusik) 

Κάποιες φορές, όσο και αν θες να συνεχίσεις είναι καλύτερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν οργανικά. Οι Lower Cut λειτουργούσαν όταν αυτό ήταν εφικτό και παύουν να λειτουργούν τώρα που ένας συνδυασμός συγκυριών το έκανε ανέφικτο. Τα μέλη της μπάντας πάντα θα έχουν μέσα τους τα μοναδικά συναισθήματα που προσέφερε η μουσική σύμπραξη των Lower Cut. 

Το Ocean είναι ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος της μπάντας. Πιο σκοτεινός και πιο οξύς από το ντεμπούτο τους, συνεχίζοντας ωστόσο στο ίδιο πλαίσιο, παντρεύει το κιθαριστικό alternative με το new wave και το indie rock. Η κυκλοφορία του δίσκου συνοδεύεται από το video clip του ομώνυμου, εναρκτήριου κομματιού, φτιαγμένο εξ ’ολοκλήρου με ίδια μέσα στους δρόμους της Αθήνας, δημιουργώντας ένα γκρίζο αστικό μωσαϊκό. 

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Artracks Studios σε παραγωγή και επιμέλεια του –παραγωγού της μπάντας από τα αρχικά της βήματα - Αλεξ Μπόλπαση. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στα Sweetspot Studios και η κυκλοφορία του θα γίνει εξολοκλήρου ψηφιακά από την Puzzlemusik. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε η Semitone.labs. 

Οι Lower Cut πάντα θα είναι οι : 
Ειρήνη Αργύρη : Φωνητικά 
Αλέξανδρος Δαρμής : Πλήκτρα 
Βαγγέλης Σταυρουλάκης : Κιθάρα 
Βασίλης Μπάλδος : Τύμπανα 
Γιάννης Ευθυμίου : Μπάσο 
Πάνος Γούνας : Κιθάρα, Φωνητικά.

(από το σχετικό Δελτίο Τύπου, 2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια: