Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Νιάρχος - Τουλιάτος, στην Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιών
Δελτίο τύπου

Μιχαηλάγγελος Νιάρχος - Νίκος Τουλιάτος
"Συνταξιδιώτες"
Κιθάρα – κρουστά

Παρασκευή 6, 13, 20 Μαρτίου στις 9 μμ.
Για 3 μόνο παραστάσεις
στον χώρο της Κοινότητας Τέχνης Ηχοποιών

O Μιχαηλάγγελος Νιάρχος και ο Νίκος Τουλιάτος σας προσκαλούν να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με συνταξιδιώτες την μουσική της κιθάρας και των κρουστών. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί, στον χώρο της Κοινότητας Τέχνης Ηχοποιών (Γενναίου Κολοκοτρώνη, 12 στο Κουκάκι) την Παρασκευή 6, 13 και 20 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Οι δύο performer θα ταξιδέψουν μαζί στις μουσικές του κόσμου μέσα από τη Bossa Nova, τη Samba, το Tango, το Flamenco και ήχους του τόπου μας, σε διασκευές για κιθάρα και κρουστά. Έντονο θα είναι και το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, που θα κάνει το ταξίδι ακόμα μεγαλύτερο.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μιχαηλάγγελος Νιάρχος - Νίκος Τουλιάτος
"Συνταξιδιώτες"
Κιθάρα – κρουστά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή 6, 13, 20 Μαρτίου στις 9μμ.
Για 3 μόνο παραστάσεις

Είσοδος: 7 ευρώ με κρασί

Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιών
Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι
Πρόσβαση:
Μετρό: Στάση Συγγρού – Φιξ (5 λεπτά με τα πόδια)
Τρόλεϊ: 1, 5 ,15 – Στάση Παιδική Χαρά

Βιογραφικά σημειώματα:
Μιχαηλάγγελος Νιάρχος
Ο Μιχαηλάγγελος Νιάρχος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 6 ετών με δάσκαλο τον Δημήτρη Τουμανίδη και ολοκλήρωσε τη σπουδή του οργάνου στην τάξη του Κώστα Κοτσιώλη. Έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, με κορυφαία διάκριση το 1ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας Νάξου. Εμφανίζεται από το 2004, σε Φεστιβάλ και Θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού (Φεστιβάλ Αθηνών – Ηρώδειο &Μέγαρο Μουσικής Αθηνών , Domus Art Festival Prokopios Art Festival Νάξου, Summer Island Music Festival Σάμου, Prayner Konservatorium Βιέννης, Κρατική Όπερα Σμύρνης, Κρατική Όπερα Σαμψούντας κ.α.). Από το 2007 μέχρι σήμερα, διδάσκει ως καθηγητής κιθάρας σε Μουσικές Σχολές, Ωδεία, Μουσικά Φεστιβάλ και Φεστιβάλ Κιθάρας της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αποτελεί μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Καθηγητών Κιθάρας EGTA – Hellas και μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής του “Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου”.

Νίκος Τουλιάτος
Έχει παίξει παντού, τα πάντα, με όλους, σε όλα τα είδη τέχνης τα τελευταία 50 χρόνια της μουσικής του περιπέτειας.Έχει κάνει ολα τα απαραίτητα: οικογένεια, αυτοκίνητο, σπίτι, 23 cd, 6 βιβλία, έχει δημιουργήσει σχολές, συγκροτήματα, ομάδες, festivals κ.α. Έχει διδάξει: Σεμινάρια, μαθήματα, εργαστήρια σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από παιδικό σταθμό μέχρι πανεπιστήμιο, ιδιωτικά σχολεία, ωδεία, δραματικές σχολές κ.α. Έχει συμμετάσχει σε κάθε είδους συνδικαλιστική, κοινωνική, πολιτική δραστηριότητα από πολλές θέσεις επί πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: