Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, στα Τρίκαλα




Ο "Συνθέτης των ποιητών", ο "Μελοποιός των ποιημάτων"... Ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομα του με τους αγώνες της Ελλάδας και έντυσε με τη μουσική του τα πιο "αναρχικά" ποιήματα. Κώστας Τριπολίτης, Άλκης Αλκαίος, Νίκος Καββαδίας, Γιάννης Ρίτσος, Ναζίμ Χικμέτ, λίγοι από τους ποιητές που μελοποίησε.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.

Σε αυτό το ταξίδι παρέα θα έχουμε το μουσικό σχήμα "Ίμερος" με τους Χρίστο Μοδέστου στο τραγούδι και τη Μαρία Τύμπα στο πιάνο.

Το μουσικό ντουέτο "Ίμερος", ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2013 στην Αθήνα. Από τότε, έχουν παίξει σε πολλούς χώρους, μουσικές σκηνές και θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχουν συμπράξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες της νεότερης μουσικής σκηνής. Ο στόχος και ο σκοπός τους είναι να φέρουν ξανά στα αφτιά του κοινού τον "καθαρό ήχο", την κλασσική δηλαδή ερμηνεία και απόδοση που απορρέει μέσα από την μουσικολογική και μουσική έρευνα του κάθε έργου που παρουσιάζουν. Στο παρελθόν έχουν κάνει μουσικά αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές, αλλά και σε εποχές του Ελληνικού τραγουδιού.

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020
21:30
Σουίτα art cafe
Στρ. Σαράφη 18, Τρίκαλα
2431020676
Είσοδος 3 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: