Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Η Χρυσούλα Στεφανάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Πέμπτη 24 Μαρτίου






Η Χρυσούλα Στεφανάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Πέμπτη 24 Μαρτίου


Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Χρυσούλα Στεφανάκη μας ταξιδεύει στο χρόνο μέσα από τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα ενώνοντας το χθες με το σήμερα σε μία μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Θα απολαύσουμε τραγούδια διαμάντια από την εποχή των Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ και Κώστα Γιαννίδη μέχρι τους Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Χιώτη.

Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από συνθέτες και ερμηνευτές που η ίδια συνεργάστηκε μαζί τους από την αρχή της μουσικής της πορείας όπως οι Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μίμης Πλέσσας, Βίκυ Μοσχολιού, Δημήτρης Μητροπάνος και άλλοι.

Μαζί της παίζουν οι μουσικοί Παντελής Ντζιάλας στην κιθάρα, Γιώργος Σχοινάς στο πιάνο και στο ακορντεόν, Αντώνης Τσαΐνης στο μπουζούκι και Σωτήρης Προίσκος στο πιάνο και στη φωνή.


Λίγα λόγια για τη Χρυσούλα Στεφανάκη

Η ερμηνεύτρια Χρυσούλα Στεφανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, θεωρίας και αρμονίας της μουσικής. Αργότερα συνέχισε την μουσική της παιδεία με μαθήματα φωνητικής στο Ολυμπιακό Ωδείο Αθηνών. Στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά την πρωτάκουσε ο Μανώλης Λιδάκης και την ίδια χρονιά συνεργάστηκαν μαζί σε καλοκαιρινές συναυλίες. Συνεργάστηκε ακόμη με τους Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό, Χρήστο Νικολόπουλο κ.ά.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο «Για μια γυναίκα» με ενορχηστρώσεις του Δαυίδ Ναχμία σε ελληνικά τραγούδια της εποχής του μεσοπολέμου. Αυτός ήταν και ο τίτλος της παράστασης που ανέβηκε το 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο και την συμμετοχή της σπουδαίας τραγουδίστριας Στέλλα Γκρέκα.

Έχει ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Τριανταφύλλου «Άγγιξε με» όπου απέσπασε πολλά βραβεία παγκοσμίως σε μουσική Πάνου Λιανού και στίχους Κατερίνας Τεμπέλη.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι στο διαδίκτυο με τίτλο «Μέσα στη σιωπή» σε δικούς της στίχους και μουσική.


Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Πέμπτη 24 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος σε τραπέζι: 10 ευρώ
Είσοδος σε τραπέζι με μπύρα ή κρασί: 16 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149



Δεν υπάρχουν σχόλια: