Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάσταση πολυφαγίας

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥΦΑΓΙΑΣ

Τσιμπήστε λίγα ακόμα από τα ψίχουλα μασήστε καλά η πίτα της μεταπολίτευσης έχει ακόμη κάμποσα κομμάτια και για σας φάτε ελεύθερα αγγίξτε και με τα δυο χέρια βάλ’ τε και στις τσέπες αν θέλετε για το δρόμο φάτε πολυαγαπημένοι μου τι κι αν τρώτε σαράντα χρόνια τώρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη όπως λέει κι ο σοφός λαός μας.

Κι ύστερα μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες με τα ηρωικά πρόσωπά σας να λαμποκοπούν μην ξεχάσετε να μας μιλήσετε για το μέλλον και το παρόν βεβαίως μα προπαντός για το παρελθόν το παρελθόν που δόθηκε σπιθαμή-σπιθαμή με το κιλό σαν τα καρπούζια.

Μην ξεχάσετε να σβήσετε επίσης ξέρετε εσείς το έχετε ήδη κάνει με τέχνη περισσή γράψτε-σβήστε προσθέστε κι αφαιρέστε ώστε η σούμα να είναι πάντα θετική γράφε πασόκ σβήνε πασόκ γράφε επανάσταση σβήνε επανάσταση γράφε και μάσα σβήνε και μάσα.

Το χειρότερο όμως δεν είναι η προσθαφαίρεση αλλά ο πολλαπλασιασμός είναι που φτιάξατε σωρό τους μιμητές άξια τέκνα σας εγγυημένη η σπορά ως πότε θεούλη μου θα ακούγεται ο βαρύγδουπος στόμφος τους το δάχτυλο που ανεβοκατεβαίνει πάνω-κάτω.

Και κάτι ακόμα αν έχετε την καλοσύνη μην ξεχάσετε να τραβήξετε το καζανάκι μυρίζει βλέπετε τώρα με τις ζέστες η δημόσια υγεία απειλείται παραμονεύουν οι μύγες πολιορκώντας αρχαία θέατρα ρωμαϊκά ωδεία και μέγαρα πολιορκώντας και τρώγωντας.

Τζων Άγκμπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: