Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Γκολ και νότες για τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπός μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμάμε για αυτό"
Τσε Γκεβάρα
Η διεθνής καπιταλιστική οικονομία βιώνει μια βαθιά κρίση, οι δύσκολες μέρες που γεννάει αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να γονατίσουν τους εργαζόμενους! Η ανθρωπιστική κοινωνική αθλητική κίνηση Hasta la Victoria Siempre εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της, συμπαραστέκεται στον απεργιακό αγώνα των 400 εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία. Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων, τα μέλη του οποίου βρίσκονται ήδη σε απεργιακή κινητοποίηση διαρκείας, η Hasta θα συμμετάσχει την ερχόμενη Τετάρτη 14/12 και ώρα 14.30 σε δράση: μικρή συναυλία στο χώρο της απεργίας με το Βασίλη Λέκκα τον πόντιο τραγουδιστή Μιχαηλίδη Βασίλη και ποντιακό χορευτικό. Αργότερα στο γήπεδο του Αίαντα, στην παραλία Ασπροπύργου, ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης με τους απεργούς που, ειδικά για αυτή την περίσταση, θα συγκροτήσουν ομάδα υποστηριζόμενοι και από παλαίμαχους Προοδευτικής.
Ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Σάββας Παπάζογλου, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Μιχάλης Συμιγδαλάς, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Χουάν Ρότσα, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Κώστας Μπατσινίλας, ο Σάββας Κωφίδης, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Λουκάς Καραδήμος, ο Νίκος Μάλλιαρης, ο Κώστας Παντέλης, ο Περικλής Παπαναγής, ο διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος, ο βολεϊμπολίστας Γιώργος Ντράγκοβιτς, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, οι τραγουδιστές Βασίλης Λέκκας, Βασίλης Μιχαηλίδης, οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιάννης Ζουμπαντής, Γιάννης Παπαθανάσης και Τάκης Βαμβακίδης θα είναι εκεί.
Η Hasta la Victoria Siempre απευθύνει δημόσια έκκληση και καλεί όλους τους φορείς τού ποδοσφαίρου μας να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που στην πλειοψηφία τους είναι φίλαθλοι-αιμοδότες του ποδοσφαίρου, για πάρα πολλά χρόνια ώστε να βοηθούν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνπουν σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: