Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Κορίνα Λεγάκη στον Ιανό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία της ερμηνεύτριας Κορίνα Λεγάκη με τους Outward bound
συμμετέχει ο βιολονίστας Γιώργος Παπαϊωάννου

Η Κορίνα Λεγάκη έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Χορός με τη βροχή», συνεργασίες με καλλιτέχνες κυρίως της γενιάς της όπως το συγκρότημα Αρμός, τον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, τον τραγουδοποιό Μάνο Παπαδάκη κ.ά., σε μουσικές σκηνές, κέντρα πολιτισμού, αρχαιολογικούς χώρους από την Κρήτη ως τη Θεσσαλονίκη, έρχεται να μας παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Με την ερμηνεία της, θα μας ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου με σταθμούς συνθέσεις των Kurt Weill, Nicola Piovanni, Astor Piazzolla, Dimitri Tiomkin κ.ά. με τελικό σταθμό την Ελλάδα και τις συνθέσεις των Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ξυδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον λόγο της Σαπφούς, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου, του Μιχάλη Γκανά κ. ά., καθώς και συνθέσεις από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Χορός με τη Βροχή».

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της αυτό, το συγκρότημα Outward Bound (Γιάννης Ηλιάκης –τύμπανα, Δημήτρης Νεονάκης - κιθάρα, Αντώνης Τσικανδηλάκης – πιάνο), των οποίων ο τελευταίος δίσκος «The path» ήταν στους 10 προτεινόμενους νέους δίσκους σ’ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά στο χώρο της μουσικής, το «New York City Jazz Record». Μαζί τους ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί.
I A N O S
Τρίτη 20 & 27 Δεκεμβρίου, 21:00
Σταδίου 24, Τηλ. κρατήσεων: 210-3217810
Γενική Είσοδος 10 ευρώ (8 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: