Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ SCORPIONS ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ...


Και εκεί που περπατάς χθες βράδυ αμέριμνος την οδό Μητροπόλεως, να σου δυο τύποι με μαύρα μπροστά, γνωστές φάτσες, και να αναρωτιέσαι "πού τους ξέρω αυτούς... πού τους ξέρω...". Και δώσ' του τηλέφωνα σε μεγαλοδημοσιογράφους του στυλ "- Βρε Σπύρο, μπας και έχει έρθει κανένα γνωστό συγκρότημα στην Ελλάδα;" "- Ναι βρε άσχετε, οι Scorpions!" Και δώσ' του τρέξιμο για να βρεις στυλό και χαρτί από τους περιπτεράδες της Πλατείας Συντάγματος για να πάρεις αυτόγραφο από τον ντράμερ και τον κιθαρίστα των Scorpions. Των ποιών; Των Scorpiooooons! Που θα μας αποχαιρετούν για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια, πριν επανενωθούν το 2015 για να χωρίσουν ολοκληρωτικά το 2022. Ας είναι, εμείς αγαπάμε Scorpions, καθώς τους χρωστάμε τα πρώτα δειλά slow στην έκτη δημοτικού, τους χρωστάμε τα πρώτα Holiday και Still loving you πλάι στα κορίτσια της παιδικής μυθολογίας, τους χρωστάμε τις πρώτες ωραιότατες χυλόπιτες! Και μετά ήρθε το Wind of Change και το απόλυτο ξενέρωμα στον κόρφο της "δημοκρατίας" και της "ελευθερίας". Να μην τα ξαναλέμε όμως ... εμείς αγαπάμε Scorpions! Καλή συναυλία απόψε παίδες. ηρ.οικ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους πλήγωσες με αυτά που γράφεις και το ανέβαλαν...

Σπύρος...

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Γιατί; Κολακευτικότατα είναι.

Εξάλλου, σε τέτοιων μεγεθών συγκινήσεις ποντάρουν πια.

BOSKO είπε...

α πα πα, Scorpions το 2010;
Λεοντής και ξερό ψωμί, χίλιες φορές!

Μουσικά Προάστια είπε...

Σπύρος:
Λες να ψάξω το γενεολογικό μου δέντρο στην Κρήτη για κάνα "μητσοτάκης" ανάμεσα στους προγόνους μου;

Χρήστος:
Πάντως, αν ποντάρουν στη δική μου έκτη δημοτικού... τα χάσαν τα λεφτά τους!

Αντώνης:
Τρομερή ιδέα μου έδωσες! Κοινή περιοδεία Scorpions - Λεοντή τον Αύγουστο του 2013. Αλλά για να είναι στη μόδα, θα το ανακοινώσουν σε κοινή τους συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο του 2011 !!!

ένας στρατολάτης είπε...

Άντε, μόνο και μόνο για τα μπλουζ του '80 χαλάλι το τρέξιμο για το αυτόγραφο.

Μουσικά Προάστια είπε...

Χαίρε Στρατολάτη! Το σχόλιό σου είναι μια κάποια δικαίωσις.

Εδώ που τα λέμε, φίλοι μου, είναι κατιτίς προβληματάκι και το γεγονός ότι οι Σκόρπιονς δεν έχουν εμπνευστεί από τον Χατζιδάκι, όπως μερικοί εν αγγλικήν γώσσαν τελούντες συνάδελφοί τους στην Ελλάδα. Ενώ αν δήλωναν ότι έχουν σαν δάσκαλό τους τον Χατζιδάκι - και τον Θεοδωράκη βεβαίως βεβαίως, και τον Τσιτσάνη άμα λάχει - τότε θα ήταν η αφρόκρεμα της πρωτοπορίας.

Μουσικά Προάστια είπε...

*γλώσσαν, και όχι γώσσαν...