Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

New releases from The Lab records, on cassettes







THEIR METHLAB - The Last Second
THEIR METHLAB - Tsunami

Οι Their Methlab είναι ένα instrumental rock trio. Ξεκίνησαν στα Γιάννενα το 2011, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην Αθήνα. Ό ήχος τους επηρεασμένος απο την heavy πλευρά της post rock κινείται ανάμεσα σε βαριές κιθάρες, δυνατά τύμπανα και μελωδικό μπάσο. Μέσα στα χρόνια μετρούν πολλές συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, στέκια και μπαρ, ενώ το 2019 ολοκλήρωσαν την πρώτη τους Ευρωπαική περιοδεία. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Jakob (NZ) και οι Toundra (ES).





KIDNEY BLACK- Lychnopolis Sessions

Το συγκρότημα των Kidney Black αποτελείται από παλιές καραβάνες της εγχώριας rock σκηνής, αφού τα μέλη τους έχουν παίξει σε μπάντες που έχουν γράψει ιστορία όπως οι: The Earthbound, Semen Of The Sun & The Raindogs.
Tον Αύγουστο του 2021, ηχογράφησαν live στο Lychnopolis studio, σε παραγωγή του Νίκου Χαλκούση και mastering του Νίκου Στυλίδη (Labyrinth Of Thoughts). Πρόκειται για έξι τραγούδια ''δυναμίτες'' - ορόσημο στην ιστορία των ανεξάρτητων κυκλοφοριών - που σε παραπέμπουν στην underground εποχή των 90’s και σου θυμίζουν τον ήχο των Wipers, την παραμόρφωση των Dinosaur Jr. και το grunge των Sonic Youth.

Δεν υπάρχουν σχόλια: