Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

"Μια αγκαλιά για τη Λέσβο"

 





Δελτίο τύπου


"ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ"

The DIY Movie Concert


Μια ταινία από τα Αντισώματα και τη Σύμπραξη Φεστιβάλ. Μουσική για το νησί που δίδαξε αλληλεγγύη.


Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: 

63 HIGH, ALEX Κ, BAILDSA, CHRIS ECKMAN (USA), COYOTES ARROW, DUBIOZA KOLEKTIV (BOSNIA), FRANK PANX & ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ, FUNDRACAR, JOHNΝΥ HOTT (USA), MOSCOW DEATH BRIGADE (RUSSIA), Mr. HIGHWAY BAND, NEW MODEL ARMY (UK), ONE DROP FORWARD, PADME (TURKEY), R.A.D. MUSIC (MORIA - LESVOS), SOULSIDE (USA), STEVE WYNN (USA), TALCO (ITALY), THE DWARVES (USA), THE RUMJACKS (AUSTRALIA), ΤΗΕRAPY (IRΕLAND), TSIRI BAND, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΙΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΣΤΡΑΦΙ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ


Μια ταινία - έκκληση στήριξης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στο νησί της Λέσβου.

Το φθινόπωρο που μας πέρασε, συγκλονισμένοι από τις εικόνες συνανθρώπων μας που έτρεχαν να ξεφύγουν από την φλεγόμενη Μόρια, ήρθαμε σε επαφή με μουσικούς από όλο τον κόσμο και με εγχώρια φεστιβάλ, φτάνοντας έτσι στη δημιουργία της ταινίας "Μια Αγκαλιά για την Λέσβο" με σκοπό να σας ξεναγήσουμε σε έναν κόσμο που πάντα "φυσάει κόντρα".

Τα  Αντισώματα, η Σύμπραξη Φεστιβάλ και 100 μουσικοί από 15 χώρες, απευθύνουμε έκκληση για στήριξη του αγώνα αυτών των ανθρώπων για ζωή και αξιοπρέπεια, με στόχο να κάνουμε τη φωνή της τέχνης - και κυρίως της ανθρωπιάς - να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Σε μια εποχή που και ο κόσμος της τέχνης βάλλεται, οπλίσαμε την δημιουργικότητά μας προκειμένου να ανοίξουμε μία μεγάλη αγκαλιά συμπαράστασης και στήριξης για το νησί της Λέσβου, που το 2015 υπήρξε παγκόσμιο παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και το οποίο τώρα χρειάζεται τη δική μας υποστήριξη για να μην καταλήξει μία αποθήκη ανθρώπων δίχως αύριο, ένα παράδειγμα τρόμου.

Η Λέσβος μας χρειάζεται ακόμα.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY:



Όλα τα έσοδα από τις προαιρετικές συνεισφορές όσων ανταποκριθούν στην έκκλησή μας θα καταλήξουν απ’ ευθείας, χωρίς μεσάζοντες, στον σύλλογο "Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο" (www.siniparxi-epikoinonia.gr), έναν μάχιμο σύλλογο άμισθων εθελοντών που έχει επιδείξει μεγάλη και ουσιαστική δράση από το 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια: