Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο γάτος μου διαβάζει


Ο γάτος μου...





διαβάζει...


ΥΓ: Τα γαρύφαλλα είναι μία ευγενική προσφορά του "ομίλου κυριών" του blog.
ΥΓ2: Μην χάσετε τη συνέντευξη του Θανάση Γκαϊφύλλια στον Γιάννη Θ. Πετρίδη, το αφιέρωμα της Λιάνας Μαλανδρενιώτη στη νεότερη δισκογραφία ελλήνων κιθαριστών και το CD με μελοποιημένη ποίηση του Γιάννη Ρίτσου σε επιμέλεια Αντώνη Μποσκοΐτη, όλα στο "Δίφωνο" που κυκλοφορεί.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γάτος σου το διαβάζει.


Εμείς δεν το διαβάζουμε πιά...

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πήρατε όλοι από ένα γάτο και καμαρώνετε συντονισμένα...

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

Δυστυχώς Ηρακλή την έχασαν τη συνέντευξη του Θανάση Γκαϊφύλλια... ολόκληρη και χωρίς περικοπές (με την άδεια του Θ. Γ. βέβαια) η εξαιρετική αυτή συνέντευξη με τις σπουδαίες απαντήσεις είναι εδώ: http://theovaf.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html ... την "ανεβάσαμε" για τον κόπο του, μιας και απάντησε με μέηλ σε 28 ερωτήσεις και τελικά στο Δίφωνο μπήκαν 9...!!!

Μουσικά Προάστια είπε...

Ανώνυμος:
Με άλλα λόγια, το γατί μου είναι ντούρασελ. Εκεί που οι άλλοι σταματούν, αυτό συνεχίζει...

Χρήστος Μιχαήλ:
Μιλάμε για τη σούπερ γκαγκάν νέα τάση στην κοσμική Αθήνα. Σώσε κι εσύ ένα γατί, μπορείς!
ΥΓ:Μέσα σε συνθήκες εξουθενωτικής παρακμής, όπου τα πάντα καταβαραθρώνονται, όπου απλά δεν υπάρχει πάτος (σε όλα τα επίπεδα), δυστυχώς μόνο γατιά έχουν μείνει να καμαρώνω... Γατιά, και οι Ονιράμα.

Θεοδόσης Βαφειάδης:
Συνέντευξη-ποταμός, λοιπόν! Αυτό που δημοσιεύτηκε στο Δίφωνο είναι καταπληκτικό, θυμάμαι άλλη μία του Πετρίδη με τον Αργύρη Μπακιρτζή, κουβέντες πέρα από τα καθιερωμένα και τα αναμενόμενα.
Πάντως - αν μου επιτρέπεις - καλό θα ήταν να δημοσίευες τη συνέντευξη αφότου επιστραφεί το περιοδικό σε 3 εδβομάδες, και όχι ταυτόχρονα, εφόσον το περιοδικό είναι ακόμη στα περίπτερα. Όχι ότι μου πέφτει λόγος, δηλαδή.

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Γατιά έχω 9. Χωρίς υπερβολές. Κάποτε είχα 12...

Για τους Ονιράμα θα τα διαβάσεις στο επόμενο. Ω ναι.