Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ioannis - gone with the wind

 

Δελτίο Τύπου

Η GusP Productions παρουσιάζει το δεύτερο single από το debut album “Zero Fifteen” του Αγρινιώτη Ioanni με τίτλο “Gone With The Wind” σε μουσική και στίχους δικούς του. Η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού είναι του συνθέτη, μουσικού παραγωγού Κωνσταντίνου Πλακίδα.

Μετά το επιτυχημένο single “Taxi Driver”, ο Ιωάννης επιστρέφει με ρυθμό και το γνωστό alternative pop μουσικό του ύφος, γράφοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία του βασικού χαρακτήρα του album, ο οποίος «τολμά να παλέψει» το εφήμερο των ρηχών και ανούσιων ανθρώπινων σχέσεων και ζητά να αγαπηθεί για αυτό που πραγματικά είναι.
Βιογραφικό:

Ο Ioannis γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 2005. Από την ηλικία των επτά, ξεκίνησε μαθήματα θεάτρου, στο θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου αρχικά, και στο «Μικρό Θέατρο» αργότερα.

Στα δεκατρία του ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αγγλική γλώσσα, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γράφει και να εκφράζεται σε αγγλικό στίχο.

Δυο χρόνια πριν, στα δεκατέσσερά του, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο, τη φωνητική και την αρμονία.

Ο 16χρονος Ioannis γράφει και τραγουδά για τις ανησυχίες και τα όνειρα των παιδιών της ηλικίας του, την αγάπη, τη μοναξιά, την πάλη του εαυτού, την αγωνία για έναν καλύτερο κόσμο…

Το “For Whom We Live” ήταν το πρώτο του single, το οποίο κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες τον Μάιο του 2021 από την GusP Productions, σε μουσική και στίχους δικούς του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο single “Taxi Driver” από το debut album του “Zero Fifteen”, σε μουσική και στίχους δικούς του, ενώ ακολούθησε το “Gone With The Wind”, τρεις μήνες αργότερα. Το album αναμένεται να ολοκληρωθεί το Καλοκαίρι του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: