Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη




Πέμπτη 31/1/13

Στην Εκπομπή «Εδώ...Ποιείν», 22.00-00.00 στο ClipartRadio [http://clipartradio.gr/]

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο στιχουργικό έργο του Τάσου Λειβαδίτη,
60 χρόνια από την πρώτη μελοποίηση έργου του.

Θα ακουστούν μελοποιημένα τραγούδια του από το σύνολο της δισκογραφίας του μέσα από μια λεπτομερή αναδρομή (κείμενα και συνεντεύξεις συνθετών κ.ά.).

Μεταξύ των άλλων, θα ακουστούν αδημοσίευτα αποσπάσματα από το έργο του Μιχάλη Γρηγορίου: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ, Ορατόριο σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη, έργο 71 (1993).

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος- ποιητής Σπύρος Αραβανής.

6 σχόλια:

τ2φ είπε...

Σίγουρα θα είναι φανταστικό το αφιέρωμα αλλά προσωπικά θα ήθελα στην εκπομπή να λάβει μέρος και ο κ.Μίχος που είναι γνωστός αναλυτής πάσης ποιήσεως και παπαριάς,καθώς και όλο το team του ποιείν.Ευχαριστώ!

Μουσικά Προάστια είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να διαγραφεί το μήνυμα καθώς περιλαμβάνει υβριστικό χαρακτηρισμό, αλλά από την άλλη τέτοιο μνημείο σοφίας δεν πρέπει να πάει χαμένο.
Ο Μίχος ποιός είναι;

τ2φ είπε...

Πολύ ευαίσθητοι είσαστε οι κουλτουριάρηδες.Στο φινάλε διαφημίζεις κάτι,μάθε και πέντε πραγματάκια,μην τα θέλεις όλα έτοιμα.Αν σου φαίνομαι εγώ υβριστής πάει να πει ότι δεν έχεις μπει ποτέ στο ποιείν,-στα σχόλια του συγκεκριμένα-,εκεί να δεις κουλτούρα.Έχετε όλοι ένα μπλογκ,δημοσιεύετε ότι να 'ναι και ζητάτε και τα ρέστα από πάνω.

Μουσικά Προάστια είπε...

Βρε Κωστή, τον Λειβαδίτη διαφημίζω, όχι τον Μίχο. Και δεν είμαι κουλτουριάρης.

τ2φ είπε...

Ναί,αλλά ούτε εγώ βρίζω,ούτε έχω βρίσει κάποιον εδώ.Η ειρωνία είναι άλλο ζήτημα και δεν νομίζω ότι κάνει κακό.Επίσης έχουμε έναν κοινό γνωστό που ούτε που πάει το μυαλό σου ποιός μπορεί να είναι.

Μουσικά Προάστια είπε...

Εγώ σχολίασα τα περί "αναλυτή πάσης παπαριάς" που είναι υβριστικό. Ποιός είναι ο κοινός γνωστός μας; Για να διατηρήσουμε την ιδιωτικότητά του, μπορείς να μου στείλεις το όνομά του και ηλεκτρονικά.