Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αντίο Φώτη



Πέθανε ο Φώτης Μπατσίλας. Το διαδικτυακό του κόσμημα, το ιστολόγιο Oxy-moron, μένει ορφανό. Οι φίλοι του, όπως ο κοινός μας φίλος ο Σωτήρης, μένουν απαρηγόρητοι. Χαίρομαι που έστω και λίγο, έστω κι απ' έξω, γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Φώτη, έναν διανοούμενο της τέχνης γεμάτο ιδέες και σχέδια, γεμάτο όρεξη για ζωή. Τα υπόλοιπα, όπως το αίσθημα της απώλειας ενός τόσο νέου και δημιουργικού ανθρώπου, υπερβαίνουν τη σκέψη μου, καταλύουν το λόγο, δεν μπορούν να μπουν σε λέξεις. Καλό ταξίδι.
ηρ.οικ.

3 σχόλια:

sotosxray είπε...

Θείε...φίλε μου...άνθρωπε μου...δεν πιστεύω πως έφυγες...είχες τόσα να μας δώσεις...είχαμε τόσα να κάνουμε μαζί...σ'αγαπάω Φώτη.Θα έρθω να σε βρω...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ..κρίμα ..κρίμα... Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου Φώτη, ο Θεός να τους δώσει κουράγιο. Είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά, να γνωρίσω τον ευγενικό τρόπο και την καλοσύνη, τις γνώσεις και ικανότητες που διέθετες, όπως και πολλές άλλες αρετές που εκφράζουν έναν σωστό και ολοκληρωμένο δικηγόρο που πάνω απ' όλα ήσουν άνθρωπος . Όσοι σε γνώρισαν σίγουρα δεν θα σε ξεχάσουν. Καλό ταξίδι!
Με σεβασμό και εκτίμηση
Μένικου Βαλέρια

Ανώνυμος είπε...

To φευγιό του Φωτη, μεγάλο κενό, κακό μαντάτο, φτώχεια σε άλλη μια καλή συναναστροφή.
Με εκτίμηση,
Κέλλυ Μπαφάκη