Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Ρόδο
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για ένα ακόμα καλοκαίρι δοκιμάζει τις αντοχές των ονείρων μας και μας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στην ΙΣΤΡΙΟ σε ένα μουσικό παιχνίδι με μοναδικό και απαράβατο όρο «Τέρμα τα γκάζια, πάνω και κάτω από την σκηνή».

Βασικός μέτοχος της μεγαλύτερης επιτυχίας του χειμώνα, στο μαγαζί που εμφανίζεται, σε συνεργασία με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, ο Βασίλης είναι έτοιμος να ροκάρει της βραδιές μας και να ταξιδέψει τις σκέψεις μας . Τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε στο παρελθόν αλλά και από τον καινούριο προσωπικό του δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται» θα δώσουν χρώμα και ρυθμό στις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού.

Την ομάδα συμπληρώνουν:
Η Τάνια Κικίδη, μουσική σύντροφος του Βασίλη χρόνια τώρα και αγαπητή από όλους μας για την ιδιαίτερη φωνή της αλλά και την αδιαμφισβήτητη on stage δυναμική της παρουσία. Μουσικές αποσκευές της ο προσωπικός της δίσκος "Δύση Ανατολή".

Η Κατερίνα Μακαβού, μια νέα ερμηνεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος "Μικρά μυστικά".

Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται δυναμικά να συμπληρώσει την ομάδα. Εκπρόσωπος μιας άλλης μουσικής σκηνής, η Φαίη έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάροντας όμως πάνω στη σκηνή.

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 20 Ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται:
ΣΤΗ ΡΟΔΟ: MANUEL δισκοπωλείο, ΜΕΘΕΞΗ παραδοσιακό καφενείο, SWEDCO/COLORADO, X MUSICLAND, Κεντρικό περίπτερο Κοτσυφού (Παλιά Πόλη), Baduz cafe bar (Παλιά Πόλη), Κούκος (παραδοσιακός καφενές)

ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΡΟΔΟ
ΑΦΑΝΤΟΥ: Πραματευτής (περίπτερο),
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: ΚΑΖΑΚΟΣ (δισκοπωλείο).
ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ: Cafe bar EmBEERies,
KΙΟΤΑΡΙ: Super market CAREFOUR
ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ: Snack bar Η ΠΛΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ: ΑΣΠΡΑΚΗΣ (παραδοσιακός φούρνος) & ΚΛΗΜΗΣ (ταβέρνα)
ΕΜΠΩΝΑ: Ο ΜΠΑΚΗΣ (ταβέρνα)
ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: www.RodosEvents.gr & www.Rhodes.com.gr

ΚΑΝΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ στα τηλ. 6958460736 & 6948714179
Αναχώρηση από Ρόδο, (Σαν Φραγκίσκο) στις 19:00 κι από Αρχάγγελο (Γυμνάσιο-Λύκειο Αρχαγγέλου) στις 20:00

*** Απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταφορά σας με λεωφορεία είναι η αγορά εισιτηρίου και η επίδειξη του πριν την επιβίβαση σας.

Επίσης, θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για Ελεύθερο Camping. (Πληροφορίες στο τηλ. 6973240904)
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου «Ο Άγιος Μερκούριος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: