Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο Θέμος Σκανδάμης στο After Dark

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Θέμος Σκανδάμης  live στο After Dark ξανά, για τέσσερις ανοιξιάτικες και απρόβλεπτες  εμφανίσεις. Τις Τετάρτες  16 κ 23 Μαρτίου & 6 κ 13 Απριλίου.  Οι τσακωμένοι θα μονιάσουνε, οι μοναχικοί θα βρούνε ταίρι, οι άφωνοι θα τραγουδήσουνε, οι ντροπαλοί θα χορέψουνε, οι σοβαροί θα μεθύσουνε και οι μπεκρήδες θα συνέλθουν.

Οι στίχοι  η μουσική και η φωνή του Θέμου Σκανδάμη, το βιολί του Μιχάλη Βρέττα, το κόντρα μπάσο του Διονύση Μακρή καθώς και οι ανθηρές φωνές των Honey Boney,  είναι τα κλειδιά, για να ανοίξουν  οι πόρτες   μίας γιορτής  ξεχασμένης  όπου όλα είναι πιθανά. 

Επιστρατεύονται και φίλοι φανταστικοί: Ο Μάρκος Βαμβακάρης  υπενθυμίζει  την άνοιξη , ο Leonard Cohen  μελαγχολεί  προς τη λύτρωση, ο  Αττίκ εκδικείται  τραγουδώντας την ερωτική προδοσία και ο David Byrne σέρνει τους πάντες στον τρελό χορό του.


Όλα αυτά  τυλιγμένα με τη χρωματιστή κορδέλα του παράδοξου, στην πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο: "Δουλειές του Διαβόλου".Αυτοσαρκαζόμενος λυρισμός, υπαρξιακά μακροβούτια και στιχουργική αλητεία. Τραγούδια φτιαγμένα με απλά υλικά, παράγκες που χωρούν από κάτω όλο τον κόσμο. 

Έναρξη 22.00
είσοδος  5 ευρώ

After Dark Live Music Bar
Διδότου 31 και Ιπποκράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια: