Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων

Το ρεπορτάζ ήρθε στο inbox των Μουσικών Προαστίων από την ιστοσελίδα flashstars.gr που με κάποιο μαγικό τρόπο έχει ανακαλύψει εδώ και κάμποσο καιρό ότι με ενδιαφέρει τρομερά η θεματολογία της ώστε να μου στέλνει με το ζόρι τακτικά updates από την πολιτιστική ζωή της Πάτρας. Αυτή τη φορά όμως τους ευχαριστώ, γιατί μου έδωσαν πραγματικό άρωμα Ελλάδας. Η Ελλάδα μας ρε, πατρίδα, η Ελλαδάρα που όλοι αγαπήσαμε! Με επιλαχόντες βουλευτές, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, πλατινένιους δίσκους και πολιτιστικούς οργανισμούς δήμων. Δηλαδή, εδώ που τα λέμε, αν έχεις τέτοιους πολιτιστικούς οργανισμούς, τι τους θέλεις τους απολίτιστους!
ηρ.οικ.Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare, η επίσημη παρουσίαση του cd «Πάμε Ξανά» του Πατρινού τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλου και η απονομή του «πλατινένιου» δίσκου, καθώς το cd ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 16.000 αντίτυπα.


Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δημιουργός των τραγουδιών, Μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος με την ορχήστρα του «Εν Χορδώ» συνόδευσε τον Δημήτρη Δημόπουλο, σε χαρακτηριστικά τραγούδια αυτού του cd.


Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την δισκογραφική εταιρεία «Melon music», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ενώ για τους δημιουργούς και το περιεχόμενο της παραγωγής, μίλησε ο συγγραφέας και παραγωγός Αθηναϊκών δισκογραφικών εταιρείων, Κώστας Παπασπήλιος.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν οι απονομές των «πλατινένιων» δίσκων:
Στον τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλο, από τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, στον μαέστρο Θοδωρή Γεωργόπουλο, από την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη, στην αίθουσα ηχογραφήσεων «Best Of», από τον Α΄ Επιλαχόντα Βουλευτή των ΑΝΕΛ Αχαΐας, Γιάννη Λαϊνιώτη και στον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας «Melon Music», Κώστα Μπεκιάρη, από τον πρ. Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αλέξη Σκαρμέα.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους και ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, Γιώργος Πετρίτσης, Πατρινοί τραγουδιστές και μουσικοί, όπως οι Σπύρος Πανταζόπουλος, Διονυσία Καρόκη, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Σάκης Καντάς, Βασίλης Ακριβός κ.ά, ο τηλεοπτικός παραγωγός Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, δημοσιογράφοι, παραγωγοί και ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: