Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Το orientation day μιας εντελώς disoriented κοινωνίας




Τα δημόσια πανεπιστήμια δεν έχουν orientation days και γραφεία δημοσίων σχέσεων, ούτε καν δημοσιογράφους που να ενδιαφέρονται γι' αυτά.

Γι' αυτό, να πάτε στα ιδιωτικά να σπουδάσετε.

Κατά τα άλλα, οι εντελώς αντικειμενικοί κριτές των εκπαιδευτικών πραγμάτων - οι ίδιοι που μπερδεύουν τη διαφήμιση (επί πληρωμή, άραγε;) με τη δημοσιογραφία - αποφάσισαν εδώ και καιρό ότι δεν έχουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια. 

Αποφάσισαν ότι ακαδημαϊκά είμαστε μια οπισθοδρομική παραγκούπολη.

Κι ότι έχει περισσότερη αξία να καλύπτεις τα ροκ γκρουπάκια του orientation day από το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και στα αμφιθέατρα του Αριστοτέλειου.

Εκτός κι αν παίζει καμιά κατάληψη από ..."αναρχικούς".

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί;

Μου άρεσε επίσης πολύ το LGBT Awareness Club, επειδή είναι πιστοποιημένο από το ίδιο το κολλέγιο.

Ρεεεε! Πού πας ρε Καραμήτρο στο δημόσιο πανεπιστήμιο χωρίς πιστοποίηση;

Αυτά. Προλάβετε!

Ουφ. Πολύ LIFO διαβάζω και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου.

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σταρταπάς.

ηρ.οικ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ κυριε ηρ.οικ.....τι να πω ! Σας πιανουν και τα υπαρξιακα σας,και ειλικρινα συμπασχω. Σαμπως ,ειναι καιροι τωρα να εχουμε και τετοια; Δεν μας φτανουν ολα τα υπολοιπα αδιεξοδα και διλημματα....;;; Εμενα παλιν ...τι να σας πω. Ως μια '' Καραμητρου'' αποφοιτο δημοσιου πανεπιστημιου....τα χρονια εκεινα τα παλια....εε με πιανουν και κατι νευρα....και ωρες-ωρες ,''κατι ιδεες'' που μου ερχονται....!!Και δεν εχω και καμια δικαιολογια,διοτι γνωριζω πολυ καλα,ποσο κακο πραγμα ειναι η βια!!

Μουσικά Προάστια είπε...

Κυρία ανώνυμη, σας ευχαριστώ που συμπάσχετε, αλλά δεν μου τα λέτε πιο λιανά να σας καταλάβω κι εγώ;

Ανώνυμος είπε...

Μονο το ποσο εξοργιζομαι απο τα καμωματα που γραφετε,προσπαθησα να εξηγησω! Και αυτην την διαθεση, της απαξιωσης των πανεπιστημιων μας,και οχι μονον, που στο τελος μας προκαλουν τα βιαια ενστικτα μας. Πραγμα φυσικα καταδικαστεο απο την λογικη και αισθητικη μας.