Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ελισσάβετ Καρατζόλη - "Κλείσε τα σκούρα"


Δελτίο Τύπου

Ελισσάβετ Καρατζόλη 

Κλείσε τα σκούρα

Η Ελισσάβετ Καρατζόλη, η αγαπημένη φωνή με τις κλασικές σπουδές και τις εκλεκτές συνεργασίες στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού, επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά και με δύο παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Club, την Κυριακή 16 και 23 Φεβρουαρίου. 

Στον δεύτερο προσωπικό της δίσκο, «Κλείσε τα σκούρα» που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μετρονόμος, τραγουδάει 11 συνθέσεις του ξεχωριστού νέου τραγουδοποιού Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και των πρωτοεμφανιζόμενων στη δισκογραφία, Σπύρου Αραβανή και Χρήστου A. Μιχαήλ καθώς και μια σύνθεσή της στο ποίημα της Κατερίνας Αγγελάκη Ρουκ, «Η ευλογία της έλλειψης». 

Στις παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Club θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια καθώς ένα μουσικό ταξίδι από τον Τσιτσάνη μέχρι τους Muse και από το μελοποιημένο Ναπολεόντα Λαπαθιώτη έως τον Leonard Cohen.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές Παναγιώτα Τσίτσου και Φαίδων Κεφαλέας. 
Παίζουν οι μουσικοί: Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα), Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα), Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (κιθάρα) και Φοίβος Μποζάς (σαξοφωνο). Info:
Κυριακή 16 και 23 Φεβρουαρίου,
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975.
Ώρα έναρξης: 21:30 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ(με κρασί ή μπύρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: