Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δεληβοριάς - Μπάμπαλη στον Δαναό



Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ και το MusicPaper.gr παρουσιάζουν:


LIVE MUSIC NIGHTS Acoustic
στον ΔΑΝΑΟ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου – Ανδριάνα Μπάμπαλη

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου – Φοίβος Δεληβοριάς

Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ, μετά από 40 χρόνια κινηματογραφικής παρουσίας με παράλληλες δραστηριότητες που του εξασφάλισαν την αγάπη και την προτίμηση του σινεφίλ κοινού, προσκαλεί και τους φίλους της μουσικής σε δύο μοναδικές βραδιές που ετοίμασε.

Αμέσως μετά το τέλος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας (του οποίου βασικός κινηματογράφος είναι ο Δαναός) στον χώρο του κινηματογράφου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη (1/10) και ο Φοίβος Δεληβοριάς (2/10) θα παίξουν τα τραγούδια τους unplugged, σε δύο πρωτότυπες μουσικές βραδιές, που θα συνδυάζουν τη μαγεία της μουσικής και την ονειρική ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας.

Δύο αγαπημένοι και ξεχωριστοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο τραγούδια δικά τους και τραγούδια από τον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο. Στο διάλειμμα της συναυλίας αλλά και κατά τη διάρκεια, θα υπάρχουν στιγμές που στη μεγάλη οθόνη θα προβάλλονται σκηνές από αγαπημένες ταινίες του κάθε καλλιτέχνη, και βίντεο κλιπ τραγουδιών του.

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου: Με ένα καινούργιο τραγούδι στις αποσκευές της, το «Πέντε Βήματα», μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου της μουσικής (Γ. Νταλάρας, Χ. Αλεξίου, Ν. Πορτοκάλογλου, Ε. Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.ά.), η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας παρουσιάσει στον ΔΑΝΑΟ τραγούδια από τους 5 προσωπικούς της δίσκους («Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Μαζί θεός», «Δεν ειν’ αργά», «Περιπλανώμενο, «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», από τους τίτλους της σειράς «Το Νησί»). 

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί, διασκευές τραγουδιών και τραγούδια από τον ξένο κι ελληνικό κινηματογράφο που έχει αγαπήσει η ίδια! Μαζί της, στο ακορντεόν και το τραγούδι ο Παναγιώτης Τσεβάς, και στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ο Άκης Κατσουπάκης.

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου: Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του «καλοκαιριφέρ», του οχήματος που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, έρχεται ανανεωμένος στη σκηνή του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ. Με ορμή από ένα πλούσιο σε συναυλίες καλοκαίρι ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα καλωσορίσει τη νέα σεζόν με ένα διαφορετικό live, όπου θα παρουσιάσει ένα προσωπικό best of από τα τραγούδια που έγραψε από το 1989 μέχρι σήμερα και μία προσωπική επιλογή των soundtrack και των κομματιών από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, που έχει ξεχωρίσει και επιμεληθεί ιδιαιτέρως. Μαζί του στο πιάνο ο Κωστής Χριστοδούλου. 

Προπώληση στο ταμείο του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ και online στο http://www.danaoscinema.gr/

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ 
Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου
Τρίτη 1η Οκτωβρίου – Ανδριάνα Μπάμπαλη
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου – Φοίβος Δεληβοριάς
Ώρα έναρξης: 20.30
Εισιτήριο: 8 ευρώ
Διάρκεια: 1ώρα και 30’

Δεν υπάρχουν σχόλια: