Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε ...Μέγαρο να διαβώ!Στις 15 Φεβρουαρίου 2011, η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε τον έρωτα στη συναυλία "Μια νύχτα μόνο", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις 5 Απριλίου 2011, η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια στη συναυλία "Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις 26 Νοεμβρίου 2011, η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει Καβάφη και Όρνιθες στη συναυλία "Χατζιδάκις - Παπαδημητρίου x 2", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις 29 Νοεμβρίου 2011, η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει Καβάφη στη συναυλία "Χατζιδάκις - Παπαδημητρίου x 2", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

και βέβαια, εύλογη η απορία. Τέσσερις συναυλίες μέσα σε ένα χρόνο στο Μέγαρο Μουσικής, όταν δεκάδες εξίσου καταξιωμένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες περιμένουν την επετηρίδα για να εμφανιστούν εκεί, δεν είναι κατιτίς too much; Και έχοντας ήδη εμφανιστεί και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 17 Νοεμβρίου 2008, ερμηνεύοντας Δημήτρη Παπαδημητρίου; Και έχοντας ξαναεμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10 Οκτωβρίου 2010, πάλι σε συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου; Με ποια λογική δεσμεύονται πολυμελείς κρατικές ορχήστρες και κρατικά χρηματοδοτούμενοι συναυλιακοί χώροι με τέτοια συχνότητα από ένα και μόνο καλλιτεχνικό σχήμα; Άξιες θαυμασμού και επαίνων οι φιλανθρωπικές αναζητήσεις του διδύμου Παπαδημητρίου-Δάρρα, δε λέω, αλλά δεν υπάρχει άλλος χώρος για να τις εκφράσουν εκτός από το Μέγαρο; Η απάντηση είναι απλή: υπάρχει! Και είναι βεβαίως το ...Ηρώδειο.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2008, η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε ποίηση Καβάφη-Σεφέρη μελοποιημένη από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο Ηρώδειο.
Στις 19 Ιουνίου 2009, η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε τραγούδια του Δημήτρη Παπαδημητρίου στη συναυλία "Όσο υπάρχουν Αχαιοί", στο Ηρώδειο.
Στις 3 Οκτωβρίου 2011, η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε τραγούδια του Δημήτρη Παπαδημητρίου στη συναυλία "Τα τραγούδια μου", στο Ηρώδειο.

Καλωσήρθατε στην ελληνική κρατική (ή μήπως φεουδαρχική; ή ολιγαρχική;) πολιτιστική πολιτική. Όσο υπάρχουν Αχαιοί...
ηρ.οικ.

2 σχόλια:

Τάσος Καραντής είπε...

Επιτέλους, πέρασε αλλού η σκυτάλη!
Για να μάθουμε να μη δαιμονοποιούμε ονόματα, αλλά το σύστημα, που επιτρέπει τις υπερβολές και τις διακρίσεις. Και στο οποίοι οι περισσότεροι - σήμερα νέοι κι αντιδραστικοί και φωνασκούντες - θα υποκύψουν in time.
Θα δείτε κι άλλες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον, από καλλιτέχνες της νέας γενιάς, που όλοι μας προβάλουμε κι είναι ευαίσθητοι(στις συνεντεύξεις τους) και συμπάσχουν με την κρίση που έχει τσακίσει τον μέσο πολίτη, αλλά, όταν φτάνουν στο δικό τους διά ταύτα, κοιτάνε η τσέπη τους να φουσκώνει για τα καλά!

Μουσικά Προάστια είπε...

Γεια σου Τάσο,

τι να σου πω, δεν έχω ιδέα για το άμεσο ή μακρινό μέλλον. Το παρελθόν και το παρόν, πάντως, μιλάνε από μόνα τους.