Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ζωντανές συνεντεύξεις στον Ιανό - Χρόνος 2ος

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
Χρόνος 2ος

Συντονισμός- Οργάνωση: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

Χορηγός: Α.Ε.Π.Ι
Χορηγοί επικοινωνίας: Μελωδία fm 99,2, www.musicheaven.gr

Οι βραδιές θα μεταδίδονται ζωντανά από το ianosradio.gr

Για να παρακολουθήσετε τον κύκλο των εκδηλώσεων μπορείτε από τις αρχές της ίδιας εβδομάδας να προμηθεύεστε δωρεάν μια κάρτα εισόδου από το βιβλιοπωλείο.
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα
-----

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 20.00Για εφέτος τον κύκλο των άκρως επιτυχημένων εκδηλώσεων ανοίγει ο τραγουδοποιός που συνάντησε «Έναν Τούρκο στο Παρίσι», τραγούδησε το «Διδυμότειχο Blues» και μας είπε πως «Το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές». O λόγος φυσικά για τον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: ο τραγουδοποιός ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ και ο μουσικός και συνθέτης ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ
Προλογίζει η δημοσιογράφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΝΤΖΑΣ από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 20.00
Θα τραγουδήσουμε χωρίς να ντρεπόμαστε, όπως άλλωστε μας προτρέπει στον τελευταίο του δίσκο ο σπουδαίος τραγουδοποιός ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ σε μία ζωντανή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την αρχή των Πυξ-Λάξ μέχρι σήμερα.

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: η συγγραφέας και μεταφράστρια ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ, ο παραγωγός ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ και ένας καλεσμένος έκπληξη!
Προλογίζει η δημοσιογράφος ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 20.00
Σειρά για μία αναπάντεχη συνέντευξη έχει ο αγαπημένος τραγουδοποιός ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ που θα μοιραστεί μαζί μας τις δικές του προσωπικές και μη ιστορίες.

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: ο συνθέτης ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ο διευθυντής του Μελωδία fm και στιχουργός ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και ο σκηνοθέτης ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΟΥ.
Προλογίζει o ραδιοφωνικός παραγωγός του Μελωδία fm και ερμηνευτής ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00
Οι νέοι τραγουδοποιοί που θα φιλοξενηθούν φέτος στις ζωντανές συνεντεύξεις είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ που γνωρίσαμε από την Δεύτερη ακρόαση της Μικρής Άρκτου και η ευαίσθητη και βαθιά πολιτικοποιημένη ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για τους καλλιτέχνες θα μιλήσουν: η δημοσιογράφος ΣΤΕΛΛΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ο ποιητής και εκδότης ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΑΣ, η ερμηνεύτρια ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μουσικής σκηνής «Πυρήνας» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΗΣ.
Προλογίζει o δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪΤΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00Μετά από πολύ καιρό η σπουδαία τραγουδοποιός ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ ή μπουμπού για τους φίλους της μιλάει ζωντανά και αποκλειστικά σε μία συνέντευξη που περιμέναμε πολύ καιρό!

Για την τραγουδοποιό θα μιλήσουν: ο σκηνοθέτης ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ και ο στιχουργός και εκδότης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ.
Προλογίζει η διευθύντρια του Δεύτερου προγράμματος 103,7 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00
Η αυλαία των ζωντανών συνεντεύξεων για φέτος θα πέσει «με την πλάτη στον τοίχο» γιατί όπως θα μας πει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ «φταίνε τα τραγούδια που μας πήραν απ’ το χέρι…»

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: φίλοι και συνεργάτες
Προλογίζει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του Δεύτερου προγράμματος 103,7 ΠΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: