Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Φοίβος Δεληβοριάς - Αρλέτα

Παίρνω από το πρωί τoυς φίλους και τις φίλες μου τηλέφωνο αλλά κοιμούνται, καθότι χθες είχε Αρλέτα και Φοίβο Δεληβοριά το πρόγραμμα. Τυχεράκηδες, όταν εγερθείτε, περάστε κι από εδώ και δώστε μια γεύση από τη χτεσινή, ιστορική νύχτα!

4 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλημέρα Ηρακλή! Ιστορική η χτεσινή βραδιά ε; Δεν ξέρω από καλλιτεχνικής άποψης αλλά σίγουρα ήταν ιστορικές οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούσαν στο μαγαζάκι που φιλοξενούσε την παράσταση! Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι φίλοι σου θα είναι κατενθουσιασμένοι, ειδικά αν είχαν τραπέζι αλλά για μένα η χθεσινή βραδιά ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω ζήσει στο θέμα των μουσικών παραστάσεων! Για να μη σε κουράζω, τα μπινελίκια θα τα γράψω στο δικό μου το μπλογκ...

Μουσικά Προάστια είπε...

Φίλε Μιχάλη, όντας μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το "Γυάλινο", δεν έχω εικόνα της κατάστασης. Περιμένω να διαβάσω την ανάρτησή σου!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Φίλε Ηρακλή, η ανάρτηση είναι έτοιμη. Δεν ξέρω πού βρίσκεσαι, εύχομαι όμως να περνάς καλά!

Μουσικά Προάστια είπε...

Βόρεια βρίσκομαι Μιχάλη, εις τας Ευρώπας για δουλειές, και κάνει και κρύο...ευχαριστώ για τις ευχές!

Πάντως, εσύ και η παρέα σου πρέπει να υποφέρατε. Πίστεψέ με όμως, καλύτερα να υποφέρεις από την ορθοστασία ακούγοντας ένα θαυμάσιο μουσικό πρόγραμμα, παρά να κάθεσαι και να υποφέρουν τα αυτιά σου από τον ντράμμερ, την ενορχήστρωση, και τις επιλογές των τραγουδιών (ό,τι έπαθα εγώ δηλαδή στο Γυάλινο πριν από λίγο καιρό, σε πρόγραμμα συμπαθέστατου καλλιτεχνικού ζεύγους).

Βρε, ας μπορούσα να ακούσω την Αρλέτα και τον Φοίβο ζωντανά, και ας με είχαν και δεμένο από την οροφή...Πάντως, καταλαβαίνω ότι δεν περάσατε καλά, κρίμα.